Je laptop laten vallen en het scherm of je scharnier is gebroken? Of een accu die de laatste tijd niet meer lang genoeg mee gaat op een volle lading?Allemaal problemen die buiten de garantie vallen, maar die wij vakkundig voor jouw kunnen repareren.

Ons reparatiecentrum is een geautoriseerd service center dat geheel vakkundig voor alle merken (indien nog beschikbaar met originele onderdelen) repareert. Daarom kunnen wij reparaties uitvoeren tegen concurrerende prijzen. Met uiterste precisie en met onze apparatuur kunnen wij geheel vakkundig de meeste voorkomende problemen voor jou oplossen.

Omdat wij achter onze kwaliteit en service staan bieden wij ook 3 tot 6 maand garantie op jouw reparatie!

Wij repareren o.a. het volgende:

  1. Beeldscherm
  2. Gebroken scharnieren
  3. Vervangen oplaadpunt
  4. Nieuw toetsenbord

Maar ook voor zaken als extra geheugen bijplaatsen, een nieuwe harde schijf inbouwen of een accu vervangen ben jij bij Optie1 aan het juist adres!

Je herkent het vast wel: De computer of laptop aanzetten, en het duurt een eeuwigheid voor hij opgestart is. Een grote ergernis voor veel mensen. Dit kunnen dus verschillende factoren hebben:

  1. Virussen of spyware in het besturingssysteem.
  2. Onderdelen wat niet meer voldoet aan de huidige tijd.
  3. Veel stof of aanslag in de computer/laptop waardoor hij te warm wordt.

uitgelicht-reparatie

Optie1 is sinds een korte tijd naast smartphones en tablet ook een expert als het gaat om veel voorkomende computerproblemen! Wij kunnen dus in een korte periode vaststellen als het gaat om softwarematige of hardwarematige problemen. Hierdoor kunnen we snel schakelen, en een indicatie geven als het op te lossen is en wat het gaat kosten.

 

Als wij moeten uitsluiten wat het probleem is vragen wij een borg van € 20,00 aan onderzoekskosten. Als jij je laptop vervolgens bij ons laat repareren brengen wij deze onderzoekkosten in mindering op jouw factuur.
Mocht jij al weten wat er gaande is met jouw laptop kunnen wij je ter plekke een prijsopgave aanbieden.
Nieuwsgierig geworden als wij iets voor jou kunnen betekenen? Kom dan gauw langs in de winkel!

Offerte nodig?