Marco (1987) en Martijn (1986) zijn vanaf 29 juli 2015 de trotse eigenaren van Optie1 Veendam. “Het ondernemen heeft altijd al in mijn bloed gezeten”, vertelt Marco. Hij rondde de opleiding tot filiaalbeheerder/ondernemer in twee jaar af in plaats van de vier jaren die ervoor stonden. “Mijn opleiding heb ik afgerond bij een franchisenemer. Dat heeft ervoor gezorgd dat het verlangen naar een eigen onderneming steeds groter werd. Het begon te kriebelen. In onze nieuwe winkel Optie1 Veendam zien wij een uitgelezen kans om alle aspecten van onze ondernemerskwaliteiten te laten zien. Voor ons beide geldt dat we erg veel waarde hechten aan een goed contact met onze klanten.”

“Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn voor mij erg belangrijk”, vult Martijn aan. Hij heeft in het verleden de horecaschool en de detailhandel gevolgd. “We zien de klanten graag tevreden. Daarbij is laagdrempeligheid van groot belang. Naast de verkoop zal ik mij vooral ook richten op het technische aspect: het uitvoeren van reparaties, van klein tot groot. Er is niets vervelender dan een telefoon die even niet doet wat jij wilt of wat hij zou moeten doen. Dat begrijpen we bij Optie1 Veendam. De grote kennis die Marco heeft op het gebied van telefonie, tablets, dekking van providers, pakketten en Android-ondersteuning zorgt voor een automatische rolverdeling van ons in de winkel.”

“Het dagelijks bezig kunnen zijn met zaken waar je hart ligt, is de meest ideale werkomgeving”, vertellen Marco en Martijn. “We heten u van harte welkom in onze winkel, maken graag kennis met u en laten u graag zien welke mogelijkheden het beste bij u passen. De koffie staat voor u klaar!”

afsluiting

 

Vrijdag 28 augustus 2015 zijn we met een interview artikel geplaatst in de Veendammer. Een leuk artikel over wie we zijn, en hoe we de winkel zijn gestart!
http://www.veendammer.nl/nieuws/33767/petje-af-voor-de-adviseurs/