Een mobiel abonnement bij Optie1 heeft voordelen!

Opzoek naar een mobiel abonnement dat bij jou past? Bij Optie1 Veendam krijg je altijd de beste deal! Door de vele keuzes van providers en bundels helpen wij jouw graag met het maken van de juiste keus.

Omdat Optie1 de grootste onafhankelijke telecom retailer van Nederland is, krijg je altijd het beste advies op maat!

toestelabonnementAbonnement met toestel
Heb je nog geen mobiele telefoon, of is je telefoon aan vervanging toe? Doormiddel van jouw wensenlijstje stemmen wij altijd het juiste toestel in combinatie met het juiste abonnement af. Kom dus voor een passend advies altijd langs in de winkel. Alleen dan kunnen wij ervoor zorgen dat je met het juiste toestel in combinatie met de juiste provider naar buiten loopt.

sim-only-aanbiedingenAbonnement zonder toestel
Heb jij een toestel dat nog rustig een tijdje mee kan? Of zoek je gewoon een goedkoop abonnement, waarbij je het toestel liever los koopt? Geen probleem! Wij bieden naast toestelabonnementen ook Sim-Only abonnementen aan! Bij deze abonnementen betaald u alleen voor de gekozen bundels, en dus NIET voor het toestel!

Databundels voor tablet en/of computers
Wil je overal en altijd mobiel kunnen werken op je tablet en/of computer? Stap dan over op één van onze data abonnementen. Zo bent u altijd online voor jouw werk, vakantieverblijf of gewoon voor onderweg. Dit kan op diverse manieren, zoals te denken aan de USB dongle.

USB Dongle - mobiel

Kom dus snel langs in onze winkel, want wij helpen jouw graag met het maken van de juiste en passende keuzes voor jouw doeleinden!